Forside       Om kroen        Menukort        Ekspedition       Pladesamlingen      Find os       Events            Etnografier      Kælderbaren

Menukort

 

  • Traditionelle danske retter
  • Dagens ret: (spørg serveringen)


    Hovedretter

  • Rijstaffel - Galathea Kroens Klassiker (min. 2 couv. à), kr. 210,-
  • Engelsk bøf, med bløde løg, bønner, pandeskysovs og kartofler, kr. 210,-
  • Fransk bøf, med persillesmør, råstegte grøntsager og kartofler, kr. 210,-
  • Peberbøf flamberet i cognac, flødepebersauce, ærter og kartofler, kr. 210,-
  • Galathea Kroens Malay Carry, med ris, kr. 155,-

    Dessert

  • Isdessert, kr. 65,-

    Vin

    Frankrig

    Hvidvine
  • Vignerons des Côtes d´Agly, Chardonnay, VdP d´Oc 
    (Drue: Chardonnay)
  • Kr. 210,-
    (1/2 fl. 110,- / glas 45,-)
  • Tamarius, Dom. Mas Crémat, VdP Côtes Catalanes
    (Drue: Grenache, Carignan)
  • Kr. 210,-
    (1/2 fl. 110,- / glas 45,-)
  • Château Brun-Despagne
    (Drue: Tempranillio)
  • Kr. 250,- 

    Spanien

  • Valle De Orón Ribera, Del Duero
    (Drue: Tempranillio)
  • Kr. 250,-

    Italien

  • Due Palme “Serre”
    (Drue: 100% Susumaniello)
  • Kr. 210,-
    (1/2 fl. 110,- / glas 45,-)
  • Valpolicella Casal Vegri, Ca´la Bionda
    (Drue: Crotina, corvinone og rondinella)
  • Kr. 360,-
  • Amarone della Valpolicella Classico, Ca´la Bionda
    (Drue: Crotina, corvinone og rondinella)
  • Kr. 600,-

     

  • 24. feb 2010         2. nov. 2009         11. dec. 2009         23. okt 2008 
        















  • Galathea Kroen - Rådhusstræde 9 - 1466 Kbh. K - tlf. 33 11 66 27