Forside       Om kroen        Menukort        Ekspedition       Pladesamlingen      Find os       Events            Etnografier      Kælderbaren


Kælderbaren

Kælderbaren er stedet, hvor du vælger en velskænket fyraftens fadøl. et dejligt glas vin med snacks, en espresso med kage og evt. en avec efter dagens prøvelser, eller inden du skal videre.

Atmosfæren er afslappet med charmerende betjening. Her er mulighed for at hygge og snakke, mens vi spiller udsøgt musik i genren: jazz, blues, verdensmusik ( især Afrika, Sydamerika, Mellemøsten).

Væggene er prydet med permanent udstilling af fotografen Carsten Ingemann's billeder, som bringer dig til fjerne afkroge af verden.

Her er terninger, kort og brætspil, desuden dagens avis, udvalgte bøger - evt. til udlån/køb, hvis det bliver for spændende. Og så har vi rygesalon.

Bliver du sulten, er der varm mad ovenpå i Galathea Kroen fra kl.18 til 21

Kælderbaren åbner op for nye arrangementer og trolde i æsker på hverdage, hvor du har mulighed for at eksponere dit kunstneriske talent. Her kan du prøve dig af overfor et positivt publikum i intime rammer, hvad enten det drejer sig om levende musik, klovneri, tryllekunst, maskespil, historiefortælling, eller hvad du ellers har på hjertet.

  • "ØVELOKALET" - Her afprøver musikere nyt materiale (max trio'er)
  • "VARIETÉ" - Optræden ved forskellige kunstnere
  • "DJ-AFTEN HYGGE" - Her spiller DJ's musik fra deres private samling

KÆLDERBAREN kan lejes til private arrangementer: Receptioner, events, you name it!

Kontakt GALATHEA KROEN for yderligere info:
Tirs-lør på tlf: 3311 6627 Eller send en mail til: lise.thor@hotmail.com - hvis du vil optræde i nogle af omstående arrangementer.

Kælderbaren har åbent onsdag til lørdag fra kl. 16 til 22.

28-10-2010
 

Aktuelt i Kælderbaren

Galathea Kroen - Rådhusstræde 9 - 1dfg466 Kbh. K - tlf. 33 11 66 27 j